Jeg har ud over mit konsulentfirma en lille nebengesjæft, hvor jeg skriver nogle artikler om fiskegrej og på den måde dækker lidt af mine omkostninger til min hobby, fortæller Daniela Edemann. Jeg skulle senere lørdag ud og fiske i en sø, hvor det handlede mere om at tage billeder, og derfor valgte jeg at starte dagen i Munkbro Fiskesø, da stemningen lørdag morgen altid er god med rigtig mange fisk, og så er der gode chancer for at slå sin PR.

– Lørdag morgen var fiskene dog forbavsende passive, og jeg mærkede intet den første halve time. Jeg havde forelsket mig lidt i at fiske med Fidusen, og jeg skiftede løbende til nye farver. I andet kast efter at have sat den custompaintede fra fluer.dk på, var der et rigtigt godt hug ganske få meter fra land. Flere har spurgt mig om, hvor længe jeg var om at fighte fisken, og jeg har absolut ingen anelse. Min sidemand så også ret hurtigt, at fisken var af en ganske betydelig størrelse, og fik hurtigt lagt sin egen stang, så han var klar med nettet. Fisken gjorde udfald hver gang, at den var i nærheden af nettet og jeg turde ikke presse den mere, da min ul-stang var maksimalt udfordret.  Heldigvis lykkes det at få den nettet, og der gik et godt stykke tid, inden adrenalinen igen var nede på at normalt niveau. Fisken vejde 12,00 kilo og havde en længde på 97 centimeter.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This