Et mobilfoto af Peter Rasmussen med en ny personlig rekord fra kysten – 6,7 kilo fanget ved en Nordvestsjællandsk kyststrækning.15.10.10 – DA PETER RASMUSSEN fra Rødovre ringende til Kinetic en aften var det ikke svært at regne ud, at han havde en alvorligt stor fisk i bagagerummet. Peter ville gerne have afgjort om han havde fanget en ny personlig rekord for havørred – og eftersom han i foråret landede en 6,5 kilos blankfisk vidste de at der var noget stort på vej…

Peter og hans kammerat Thomas havde fisket i flere timer i et område, hvor det på det nærmeste kogte af fisk. Både store og mindre fisk sprang med jævne mellemrum fri af vandet og flere gange i løbet af dagen, var der marsvin på jagt tæt inde under land. Til trods for den heftige aktivitet var der dog ingen fisk, der huggede. Da mørket så småt var ved at sænke sig, valgte Peter at prøve en kopi af et genialt dansk gennemløbsblink, der i sin tid blev designet af en hjemmestøber. Efter flere kast, rejste der sig pludselig en enorm trykbølge bag blinket. Sekunder senere havde en stor havørred inhaleret blinket og væltede med tunge hovedslag rundt i overfladen.

Det tug en rum tid, men tilsidst kunne Peter lande en imponerende hanfisk. Havørreden vejede hele 6,7 kilo, så jo, det var somend en ganske stor fisk der var tale om, og en ny personlig rekord til Peter Rasmussen.

Desværre var fisken kroget i gællerne, så Peter valgte at aflive og hjemtage den.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This