– Jeg har længe gerne ville fange metergedden, men da jeg er på efterskole, er det blevet en del sværere at finde tid til det. – Men med en forlænget weekend fra efterskolen havde jeg sat mig for, at det skulle være weekenden, jeg havde ventet på. Sådan lyder det fra Philip Secher. – Og ganske rigtigt – som jeg tog ned til den lokale sø søndag eftermiddag, fik jeg den på krogen efter cirka en halv times fiskeri:

– Gedden lod sig lokke af et lille firetiger gummidyr fra Savage Gear fisket 20-30cm fra overfladen med små hurtige spinstops. Da jeg havde kastet og rullet et par meter ind, troede jeg først, at jeg sad fast i en gren eller noget grøde, men så begyndte den at rulle line ud. Jeg vidste med det samme, at jeg havde med en større fisk at gøre.

– Pulsen var høj, og glæden var stor. Jeg tror aldrig, at min fiskemakker har set mig smile så meget før, og jeg skulle bare have den ind! Fighten var ikke særlig lang, men hidsig – det var den. Jeg skyndte mig at få den i nettet, og derefter hurtigt over på afkrogningsmåtten for at måle den. Målebåndet sagde 111cm, og gedden var desværre rigtig tynd. Men – jeg var nu den stolte fisker med en gedde på over meteren i hænderne. Jeg skyndte mig at tage nogle billeder af den, og derefter lod jeg den skånsomt forlade pynten, som jeg fiskede fra, slutter han.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This