– Turen gik mod Storåen forleden, og jeg var vildt spændt på at komme op og prøve at fiske sådan et fantastisk sted, hvor der bliver fanget helt utrolige fisk, siger Mads Willrodt:

– Dagen starter, og der går ikke længe, før vi ser to store fisk i overfladen. Vi prøver os frem, men vi kan ikke få dem til noget som helst. Vi beslutter os derfor for at prøve nogle flere pladser, men desværre også uden held. På dette tidspunkt har vi fisket 9 timer, og trætheden begynder at melde sin ankomst. Men vi giver ikke op, og beslutter os for at køre hen til en af pladserne, hvor vi tidligere har fisket.

– Vi fisker et godt stykke ned af åen. Jeg spinner og min makker går med flue, men vi mærker ingenting. Undervejs stopper vi op og snakker lidt, hvor min makker så lige pludselig siger, at han før har fanget store laks lige ude foran dette sted, hvorefter han guider mig til at kaste lige netop derover, hvilket jeg selvfølgelig skal prøve. Jeg får lagt en godt kast over til modsatte side af åen, drejer tre omgange på mit hjul, og BUM! Så har jeg sgu laks på. Sikke et hug!! Jeg er nu i gang med at fighte en laks, og heldigvis er jeg i gode hænder med min kammerat, som ved hvordan man skal håndtere laks. Efter cirka 10-15 minutter kommer fisken i nettet! Jeg er tom for ord og ubeskriveligt glad! Jeg kan slet ikke forstå, hvad det var, der lige er sket! Men jeg har altså fanget en stor hunlaks på 98,5 cm 10,2 kilo. Daniel Jørgensen – endnu engang tusind tak fordi du gav mig muligheden for at prøve laksefiskeriet! Og ikke mindst for en sikker landing! Jeg er dig evigt taknemmelig!

 

Kystblink Harald Nyborg

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This