For et par dage siden åbnede Storåen efter en periode med varmelukket, fordi vandet var blevet over 18 grader, så det var svært at genudsætte laksene i live. En af dem, der har fået fisk her efter pausen, hvor vandet er kølet lidt ned, er Claus Wilrodt:

– Jeg var oppe allerede klokken tre om morgenen, og så var det ellers afsted til åen, fortæller han. – Efter en lidt sløv start, skiftede min søn Mads og jeg plads – samt så straks fisk i overfladen. En halvtime senere oplevede jeg tre hug på blot 15 minutter. Den første fisk var ret stor og svær at styre, men efter et langt træk ned af åen mistede jeg den desværre. ØV, ØV

– 15 kast efter huggede endnu en laks dog ganske forsigtigt, og efter en god fight kunne min søn nette min første laks, der var 85cm og cirka 7,5kg. Laksen var herrebred og superflot. Yes så lykkedes det! Jeg var superglad og lykkelig resten af dagen. Under fiskeriet mistede jeg endnu en laks, men pyt… Min dag var reddet.

– Mads fik et hug fra en kæmpelaks på over ti kilo lidt senere, men efter nogle minutter hoppede den helt fri af vandet og væk var den – desværre. Øv for en ærgrelse, men ingen har sagt, at det skulle være let at fange laks. Kort efter lykkedes det ham dog at fange en laks på 71cm og cirka 3,5-4kg. Alt i alt en fantastisk dag i selskab med min søn, hvor jeg var tilbage på Fyn allerede klokken 20.

Alle fiskene huggede på kondomspinnere lavet af John Dyrhave.

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This