– Den dag, hvor jeg fanger min første havørred, var måske en dag, hvor man skulle været blevet hjemme, fortæller Liva Wiis til Fisk & Fri. – Men med et hul i wadersene og linen på stangen som var et stort rod, tog jeg afsted alligevel.

– Jeg skulle mødes med Kristian Aagaard ved SuperBrugsen for så at køre videre til det spot, som han havde fundet til os i Isefjorden, fortsætter hun. – Det var ned af en masse stejle grusstier, og da jeg kommer for sent, misser vi den smukke solopgang. Jeg er glad og stikker Kristian min stang, som han bøvler en del med. Imens får jeg pakket mig ind i sække, gaffatape og regnbukser. Ud i vandet kommer vi, og forholdene var helt perfekte, så der skulle være mulighed for fisk.

– Vi vader lidt derned af, og så bliver der set fisk, så vi vælger at blive stående. Jeg står i mine egne tanker, da jeg får fat i det, som jeg tror er tang, men da går det op for mig, at jeg har bid. – Jeg har BID, BID, BID, hvad gør jeg, skriger jeg. Kristian er den eneste, der har taget net med, så han kæmper sig over til mig – nok også mere fordi, at jeg virkelig ikke vidste, hvad jeg skulle gøre. Det var den fedeste følelse og adrenalinen pumper derudaf. Til sidst fik vi dog fisken ind, og billeder skulle der også tages. Det blev desværre ikke til flere fangster den dag, men jeg smilede og grinte til jeg fik ondt i kæberne – en dag jeg aldrig glemmer, slutter Liva.

 

Owner

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This