– Min trofaste fiskemakker Lasse Damsted og jeg havde aftalt at tage en tur på den fynske kyst i håbet på at fange en stor havørred, fortæller Anders Poulsen. – Jeg blev hentet klokken ni, og så var det ellers afsted mod vandet. Vi havde aftalt et par pladser, der skulle fiske godt igennem, for de plejer at holde fint med fisk i januar. Det skulle vise sig at være den rigtige beslutning, vi havde taget os, for en god sidevind og 10m/s er altid godt fiskevejr i mine øjne.

– Da vi startede fiskeriet, mærkede vi ikke noget på den første plads. Vi kørte derfor lidt videre til det næste spot, som skulle have en chance, og det var helt klart en god beslutning at køre derhen. Min makker fik hurtigt en fisk i det første kast, og så tænkte vi, at det nok var her, at de gemte sig. Vi ramte nu ind i en god stime havørreder, som var en lidt en blandet landhandel med smukke grønlændere mellem 35-45 og lidt farvede samt nedfaldsfisk, som lige så stille var begyndt og komme ud fra deres åer.

– Pludselig så jeg en god fisk, som fulgte efter mit blink, hvorefter en flot blank fisk på 55 cm huggede den lige inde foran mine fødder, og så begyndte der ellers en fornuftig kamp. Snart fik vi dog den i nettet, og så var der lidt ro på. Der blev naturligvis givet en highfive, hvorefter vi afkrogede den, så den kunne komme tilbage i havet igen. Alt i alt en fantastisk tur på den fynske kyst. Alle fisk kom retur igen, og de blev alle sammen fanget på det nye blink “Den Flade” naturligvis i hviii fra troldmanden Kent Andersen.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This