– Når man kan kombinere sit job og hobby, findes der vel ikke noget bedre, og det har jeg kunnet gøre hos Garmin Danmark, der har været den bedste arbejdsplads for mig i 15 år, siger Søren Vesth. – Jeg er netop kommet hjem fra kundebesøg i Nuuk, hvor det også i weekenden blev til lidt fiskeri.

– Fiskeriet i fjordene omkring Nuuk er helt vildt, men “desværre” er der så mange torsk, at ingen andre fisk fik chancen, før agnen blev taget af en torsk. Men da jeg så riggede om og fiskede med et rig, som det jeg bruger til fladfisk i Danmark, kom der gang i fiskeriet. Det næste stykke tid blev det til en del små helleflyndere og hårisinger op til 1,2 kg, hvilket efter danske forhold er ret stort. Det har bare været et super fedt fiskeri i den smukkeste natur, og der skal lyde et kæmpe tak til vores venner i Grønland for de oplevelser vi får, når vi kommer på besøg hos jer, slutter Søren.

Ovenfor ser du Sørens kollega Søren Burø, med en rødfisk på 67 cm og 5 kilo. Dette er en af de største rødfisk fanget i det område.

Har du selv været på en spændende fisketur så glem ikke at sende os din beretning og et foto til fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Grejxperten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This