– Da vi til hverdag fisker karper kom idéen op med en intern størcup, fortæller Evan Fich. – Peter, Joachim, Maja og jeg tog til Roskilde fiskeland, hvor vi skulle fiske fra fredag til søndag. Hyggen var i højsædet, og klokken 15 lagde vi linerne i suppen. Det første run kom under 1 minut efter start. Det var Joachim, der havde fisk på, men efter en længere fight mistede han den desværre. Og så gik timerne med super god mad lavet over åben ild, hvorefter det var Peters tur, men igen blev fisken mistet.

– I løbet af natten mistede Maja og jeg tre fisk, men lørdag morgen kom nyheden om at Peter havde landet den første stør på 15+. Efter morgenmad og æbleskiver med det hele, fik vi besøg af CFC Baits. Vi fik en god snak og nogle fine gaver fra dem. Snart havde Joachim fisk på igen, og det var endnu en fin 15+, der blev landet. Herefter blev det sen eftermiddag, før der igen var kontakt til en fisk, men denne gang var det min tur. Den gav en god fight, og snart var en fin stør på 29,8 kg landet. 

– Lørdag aften stod den på flæskesteg på grillen samt masser af hygge, hvor vi fik besøg af familie og nære venner. Natten til søndag blev der landet yderligere to stør på 15 og 20+ af Joachim og Peter. Søndag morgen kom vores gode ven kokken forbi med lækkert morgenmad. Alt i alt havde vi 10 runs med 5 fisk på land og en super hyggelig weekend.

 

Tohatsu

 

Gutterne fra CFC kom forbi og efterlod lidt bolies - og så kan det nok være at der kom gang i fiskeriet.

Gutterne fra CFC kom forbi og efterlod lidt bolies – og så kan det nok være at der kom gang i fiskeriet.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This