– Jeg har netop været på tur med min ældste søn på 12 år, skriver Jakob Rasmussen til Fisk & Fri. – Vi har muligheden for at fiske en gammel tørvegrav, som er temmelig stor, og den tog vi afsted til efter aftensmaden i går udstyret med prop og orm. Planen var at kaste lidt hist og her, og så ellers se, om der var noget, der bed på.

– Efter et par timer, forklarer jeg min søn, at man kan være afsted mange gange uden at fange noget. Især når det ikke er en overfyldt put and take, kan det være svært… – Han sukker lidt, og vi bliver enige om at give det en time mere.

– Da vi vender os om og skuer udover søen, dykker min prop to tre gange, og jeg løber hen til stangen, som til min store frygt på vej ud over hegnstråden, vi har brugt som stangholder. Til vores held griber hjulet i hegnet, og jeg når at gribe stangen. Det bliver en sej kamp på den lille 7 fods spinnestang, men endelig efter et par udløb får vi bæstet op. Det viser sig at være en flot brasen på 56 cm og 1,721 kg. Det vores første brasen – og lige pludselig kan regn og sjask være fuldstændig ligegyldigt, slutter Jakob. 

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This