Her er det unge Martin Jensen med sin isfiskedebut – en flot gedde på 5,5 kilo og 90 centimeter, der huggede på en bundmedet skalle.12-02-2012 – 15-ÅRIGE MARTIN JENSEN fra Skjern bevægede sig i sidste uge ud på den tykke is på Skjern Bådhavn for at få sin debut som isfisker. Der blev første hakket et stort hul i isen – og ned kom en stor skalle, der lå på bunden – derefter et andet hul hvor der skulle jigfiskes.

– Jeg begyndte at jigge efter aborre. Da jeg havde siddet der en halv time, mærkede jeg et lille forsigtigt hug. Der skete ikke mere. Så jeg smed stangen og gik over til det andet hul. Der var ingen tegn på fisk, men alligevel tog jeg stangen op og rykkede lidt i den. Linen blev stram, og det første der gik gennem hovedet på mig var: DER ER SKU FISK PÅ, fortæller Martin og fortsætter.

– Den tog nogle få vilde udløb, men blev hurtigt træt. Det lykkedes mig at få den på land. Nu kan jeg så sige, at jeg også har fanget fisk ved at isfiske. Det er nu meget sjovt at fighte en fisk under ens egne fødder! Skallen var rigget på et bundrig med to trekroge, slutter Martin.

Tillykke med den flotte isdebutgedde. Mere er der ikke at sige til det!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This