baadEn håndfuld garvede iværksættere har sat alle sejl ind for at fremme lystfiskeri og en ny platform muliggør drømmen om at leje sin fiskebåd ud til andre lystfiskere og samtidig tjene penge på sin båd, skriver Boatflex i en pressemeddelelse.

Boatflex handler om at dele sin passion for fiskeri og havet med andre og du kan samtidig tjene penge på din båd, når båden ligger stille.

– Danmark er et af de smukkeste og mest frodige steder at fiske, udtaler stifter Jakob Bojesen og fortsætter. – Der er et kæmpe potentiale, ikke kun inden for Danmarks grænser, men også for udenlandske lystfiskere, der har lyst til at prøve kræfter med dansk fiskeri. Det er en fantastisk måde at komme hinanden ved på og det vil vi gerne medvirke til, tilføjer han.

Både for flere milliarder ligger stille i de danske havne
– Både for flere milliarder ligger stille i de danske havne og det er spild af ressourcer, som vi vil gøre op med ved at bringe deleøkonomien til bådfolket, siger Mik Thobo-Carlsen, en af stifterne bag Boatflex og serieiværksætter.

Grundideen bag boatflex.com er, at bådejere kan leje deres både ud i kortere eller længere perioder. Bådejerne kan selv lægge både ud til leje i perioder, hvor de ikke er i brug. Man betaler en lille provision af udlejningsindtægten til Boatflex.com, men derudover er det gratis. Og det giver flere danskere mulighed for at opleve bådlivet, uden at skulle binde sig til en fast udgift. Samtidig giver det bådejere økonomisk hjælp i form af lejeindtægter.

Airbnb er et forbillede
Idemændene bag boatflex.com lægger ikke skjul på, at Airbnb er et forbillede. Den amerikanske hjemmeside til udlejning af boliger er på få år blevet en verdensomspændende succes, og nu skal konceptet overføres til både. Det skal det være hurtigt og nemt at bruge boatflex.com. Derfor vil der være mulighed for at leje både, selvom man ikke har erfaring på vandet, og som noget ekstraordinært vil det også være muligt at leje både med skipper.

– Mange yngre mennesker ønsker ikke at eje så meget, pointerer Jakob Bojesen. De vil hellere have fritid og oplevelser, og derfor mener vi, at denne type tjenester også passer godt til bådlivet.

Bakkes op af sejlklubberne
Som den eneste platform for bådudlejning nogensinde bakkes Boatflex op af Dansk Sejlunion, ikke mindst fordi Boatflex har tilknyttet en service, der gør at alle både er fuldt forsikrede ved udlejningen. Formand for KDY Lars Ive udtaler, – det er en blændende ide, der kan være med til at fremme dansk sejlsport og åbne mulighed for at danske sejlere kan opleve andre have fra første parket. Dette er et fremragende initiativ, der er med til at fremme dansk sejlsport og få flere mennesker til at opleve havet fra første parket. – Fantastisk, når nogle aktivt støtter sejlsporten, slutter Lars Ive, Formand for Kongelig Dansk Yacht Club.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This