– Så er vi hjemme igen efter fire dage i de svenske skove, og har nu fået sovet lidt på oplevelsen, fortæller Thomas Svendsen: – Turen startede torsdag. Mads Hansen og jeg satte kurs mod Henrikstorpsjøn, hvor Scandinavian Carp Match 2022 skulle afholdes fra torsdag klokken 15 til søndag klokken 12.

– Vi startede med lodtrækning om pladserne, og plads nr. 7 blev vores. Det var en plads ca midt  i søen, som der skulle sejles ud til, så båden blev pakket, og der blev sejlet afsted. Da vi kom til vores swim og fik dannet os et overblik over området, der skulle fiskes, var vi rigtig godt tilfredse. Vi havde et kæmpe område med åkander, som ofte ikke er skidt at fiske ud til. Vores fiskespots blev udvalgt, og der blev fodret godt op med bait, hvorefter vi kastede vores rigs blev ud.

– De næste dage blev der storhygget med de forskellige teams rundt omkring på deres swims, og ikke mindst hos os selv, hvor hyggen og ikke mindst humøret var højt. Fiskeriet drillede alle, og der måtte kæmpes for at få kontakt til karperne. Det lykkes os dog at få overlistet et par mindre karper igennem de 4 dage, som gjorde, at vi kom på point tavlen. Ja faktisk på 1.pladsen, så nu skulle der bare krydses fingere for at vi kunne holde føringen. Og det lykkedes faktisk, og da det ”endelig” blev søndag klokken 12 lød der et par jubelbrøl ud over søen, for nu var sejren hjemme…

– Tiden kom til, at der skulle pakkes og vi sejlede mod mødestedet igen til præmie overrækkelsen, hvorefter vi vendte snuden hjem af igen til pigerne med et kæmpe smil og ikke mindste en rigtig god følelse i maven. Team CFC-Bait er bestemt klar igen til næste år.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This