Oresundsbron arbejder på nye initiativer med en app og en hjemmeside, der gør det nemmere for dig som bruger at finde et tilbud, som passer dig. EN APP og en hjemmeside, hvor danskere og svenskere kan dele deres tips om gode oplevelser på den anden side af Øresund, indgår i Øresundsbrons nye satsning på fritidstrafikken.

– Det plejer at være os, som anbefaler rejsemålene sammen med turistorganisationer og samarbejdspartnere. Nu vil vi hjælpe brugerne med at hjælpe hinanden, siger Fredrik Jenfjord, salgs- og markedsdirektør hos Øresundsbron.

Der er en speciel side om lystfiskeri på begge sider af Sundet, så du kan finde gode fisketips til fiskepladser.

Når danskere og svenskere rejser over Øresund i fritiden, følger de nogle faste mønstre. Undersøgelser viser, at svenskerne kører til København for at shoppe på strøget, spise på restaurant og besøge forskellige attraktioner. Danskerne tager til Sverige for at shoppe, besøge venner og opleve naturen – hvilket også giver muligheder for lystfiskeren.

– Man har nogle faste forestillinger om, hvad nabolandet kan tilbyde, og så søger man de oplevelser, man kender og forventer at finde, siger Fredrik Jenfjord.

Nu tager Øresundsbron nye midler i brug for at ændre forestillingerne. Kunderne får helt enkelt mulighed for at fortælle om deres favoritsteder og dele oplevelserne med hinanden. Det sker via en helt ny kundeklub-hjemmeside, Club Øresundsbron, som bor på www.oresundsbron.com og i en app.

– Vi tror, at mange danskere og svenskere under deres rejser finder skæve steder og overraskende oplevelser, som de gerne vil dele med andre. Vi vil skabe et forum, hvor de kan gøre det, siger Fredrik Jenfjord.

Princippet er enkelt. Man kan tage et billede med sin smartphone og sende tippet via en app, eller man kan gøre det senere via hjemmesiden. På hjemmesiden og i app’en finder man også rabatter for kunder med BroPas. Via app’en kan man også få rabatkuponer, når man befinder sig ved målet for turen.

Øresundsbron har cirka 250.000 kunder med fritidsaftalen BroPas.

Den nye hjemmeside og app’en findes på www.oresundsbron.com

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This