– Efter to nulture i januar fik jeg muligheden for to dage på Svenskekysten, fortæller Bo Jensen til Fisk & Fri. – Desværre var de fleste pladser umulige på grund af hård kuling fra vest, så nye pladser måtte afprøves. Allerede efter få kast havde jeg følgere efter wobleren, men mere blev det ikke til før Dilleren blev taget 40 meter ude. Fisken var kun halvt ude af vandet et par gange, så det ledte tanken hen på en nedgænger, for de rigtige ”blänkare” springer jo altid fri af vandet, det ved jo alle…

– Men da den mærkede lavt vand under finnerne, kom der liv i dyret, fortsætter han. – Den flotte havørred ville gerne søge ly bag de store sten i området og stak af i korte sprint udløb, når den kom for tæt på stranden. Her kunne jeg se, at det var en fisk med OK kondition.

– Desværre var nettet var ikke inden for rækkevidde, for det var glemt i Danmark, men så er det jo rart, at der ind imellem de svenske sten også er lidt sandpletter, hvor man kan kane fisk ind. Havørreden havde en fin sølvdragt med løse skæl og målte 70 centimeter, slutter Bo Jensen sin beretning fra det sydsvenske.

Har du selv fanget en flot, smuk eller mindeværdig fisk, så husk at give redaktionen et tip lige efter den er fanget, så vi kan dele den med Fisk & Fris brugere her på sitet. Kontakt redkationen på 30 70 02 36 eller jb@fiskogfri.dk

 

Kizuma line

 

 

Langelandsdilleren er en super effektiv kystwobler

Langelandsdilleren er en super effektiv kystwobler, hvilket denne flotte blankfisk måtte sande, da den faldt for bedraget.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This