Pukaviken, der ligger i ”hjørnet” mellem Skåne og Blekinge er kendt for at kaste mange store laks af sig – og sidste år var en af de bedste i mands minde. Både for trollingfiskerne og for laksefiskerne oppe i Mörrumsåen, der løber ud i samme område.

– Efter at have fisket en uge på Bornholm tog jeg en beslutning om at sejle til Pukaviken i håb om at fange større laks, fortæller Christoffer Ehrenberg til Fisk & Fri. –  Allerede på førstedagen huggede denne flotte laks på 14,6 kilo i overfladen på en Mini Hybrid fra Danish Lures. Laksen gav en fantastisk fight, men efter 20 minutter kunne jeg nette den. Jeg må indrømme, at jeg helt havde glemt, hvor stærke de “Karlshamn” laks er… Båden ligger nu i Karlshamn, som den gjorde, da jeg startede med at trollingfiske for 25 år siden sammen med min far. De lover fint vejr den næste uge, så jeg er klar til flere, slutter han.

Har du selv været ude på båden med trollinggrejet, så send os din rapport og et godt foto af fisken til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This