– Min far og jeg valgte forleden at tage en smuttur til det svenske, for at se om vi kunne finde lidt sandart og lægge en føler ud for, hvor vi skal fokusere vores fiskeri, når vi skal derop senere på året. Vi håbede fiskene var der, og at de måske havde fået lidt vinterform. Vi fandt dem, men de havde ikke den helt rigtige form endnu. Men – det skal lige siges, at ingen klager herfra, når man fanger 38 sandarter med et gennemsnit på 86,5 centimeter på to hele og to halve dages fiskeri. De havde trods alt også lidt vægt i sig med 19 fisk over syv kilo med et gennemsnit på 7,85 kilo samt en fisk på lige over 10 kilo. Vi er super tilfredse. De fleste af fiskene blev fanget på Westin TwinTeez og BullTeez.

Fiskene blev spottet med Garmin LiveScope. Hvis du vil lære teknikken bag Rasmus og hans far Caspers succes, kan du se disse to videoer, hvor det hele forklares:

Vertikalfiskeri efter sandart med Casper Christensen

Sight-spin efter sandart med Rasmus Christensen

Husk, at det er gratis, at abonnere på Fisk og Fris YouTube kanal.

 

Tradea brugt fiskegrej

 

Casper Christensen med en af de mange store sandart de to fik på turen til Sverige. Øverst ses Rasmus med sin største fisk.

Casper Christensen med en af de mange store sandart de to fik på turen til Sverige. Denne her vejede 10,4 kilo! Øverst ses Rasmus med en flot sandart på 9,1.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This