Rasmus Christensen har været et par uger i Holland på et hardcore sats efter store rovfisk, og man må sige at det lykkedes over al forventning:

– Jeg kom til Holland for at fange store fisk, fortæller han. – Da jeg havde fanget mine store gedder, som du kunne læse om på fiskogfri.dk – vidste jeg, at jeg ville bruge resten af tiden på at finde en stor sandart. Jeg kunne sagtens have fisket de store kendte vande, men ville hellere prøve at finde mine egne fisk. Jeg viste, at jeg ville fiske søerne på siden af floderne, og startede så fra en ende af. De første 4-5 dage var hårde. Jeg fik næsten ingen fisk i de 15-20 forskellige søer, som jeg havde fisket, men jeg blev bare ved med at søge. Og så var de der pludselig; ingen maller bare store sandart. Så skulle jeg bare få dem til at hugge. De var svære, men der kom heldigvis en hugperiode, hvor jeg knækkede koden og ramte det bedste sandartfiskeri, jeg nogensinde har haft med 6 sandart over 10kg: 10,2 -10,36 -11,1 – 11,9 – 12,2 and 101cm 12,7kg.

– Det var et helt skørt fiskeri på store kamp tykke fisk, som bare havde vægten på deres side. Jeg fiskede først vertikalt, men havde en morgen efter svært ved at finde dem og valgte derfor at kaste lidt fra land i håbet om at irritere en stor hun fisk. Men jeg må indrømme, at jeg blev overrasket, da jeg pludselig næsten fik revet stangen ud af hånden og fik en sandarten på 12,2kg og 98cm fanget fra land uden elektronik. Helt surrealistisk for mig.  Fiskene gik på leg i løbet af dagen, hvorefter jeg kørte videre mod aborrefiskeriet de sidste par dage.

Hvis du vil vide mere om Rasmus Christens fisketeknikker, så tjek vores video her på Fisk & Fris youtube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

 

Jans Lystfiskershop

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This