– En uges fiskeri i Italien resulterede i knap 20 fisk til min makker Lukas Horup og jeg, fortæller Oscar Friis. – Hele ugen var fiskeriet svært, og der skulle arbejdes for fiskene.

– Vi fandt en skrænt, der stoppede på 15 meter, hvilket er dybere, end jeg normalt ville fiske, men det var tid til en forandring. Der blev fodret op med husets pellets, 20mm Mussel Suprême Boller, en seriøs omgang Musselsovs samt en håndfuld partikler og stick mix – alt fra Specimen Baits. Dette var en seriøs grøn mix, der råbte på den store karpe – og efter ca 48 timer på dette spot uden det store, skulle det vise sig at gå amok på fjerde dagen:

– Først fik vi to mindre fisk, og derefter det run man venter på – tungt, langsomt og konstant. Efter en tung fight uden de store problemer, kunne min makker smide nettet under en seriøs skælkarpe, der til morgenvejningen viste sig at være 25,2 kg. Dette var en seriøs PR-forøgelse på 7 kg. Nu var fiskene på spottet, og der gik ikke længe efter morgenvejningen, før der var bud på samme stang.

– Det var samme opskrift som tidligere – nemlig et langsomt, tungt og konstant run, der viste sig at være en seriøs læderkarpe på 19,8 kg. Begge fisk blev overlistet af en seriøs hookbait bestående af 2×20 mm Mussel Boller med en 15 mm hvid Mussel Pop-up fra Specimen Baits.

 

Grejxperten

 

Oscar Friis med sin flotte læderkarpe - øverst skælkarpen på over 25 kilo.

Oscar Friis med sin flotte læderkarpe – øverst skælkarpen på over 25 kilo.

 

Detg var på dette set-up at de to store italienske karper huggede.

                Det var på dette set-up, at de to store italienske karper huggede.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This