Søndag d. 07 februar 2021 afholder Dansk Havfisker Forbund Pokalstævne. Der vil blive sejlet med bådene Sværd til bulefiskeri og Arresø til drivefiskeri med udgangspunkt fra Helsingør Kulturhavn, og der er valgfrihed mellem enten bule- eller drivefiskeri. Det anbefales dog, at man også medbringer lettere grej på bulebåden. Der fiske fra klokken 7.00-12.00, og der vil være lodtrækning om pladser kl. 6.30. Prisen er 450 kroner, mens prisen for individuelle DHF medlemmer er 400 kroner. Til arrangementet vil der være gavekort til en samlet værdi af 10.000 kroner.

De to bådvindere modtager hver en hovedpræmie i form af et gavekort på 3000 kroner, og den samlede individuelle vinder får yderligere 1000 kroner i gavekort. Der vil være flotte præmier til de fem bedst placerede på hver båd, samt gavekort på hhv. 1.500,- 1.000,- og 500,- til de tre fisk med højeste rensede vægt, samlet. Der kan indvejes to torsk pr. deltager, og det er den samlede rensede vægt der tæller. Alle fangne torsk tæller med i konkurrencen. Der gives 10 point pr. kg. Derefter 100 bådpoint til bådvinderen, samt procentvis ift. fiskepointene til de øvrige.

Det er valgfrit hvilken båd man ønsker at deltage på, så længe der er ledige pladser. Der er pladsbytte kl. 9.30.  Ved lodtrækningen trækker man en seddel med to numre på. Det første nummer viser hvilken plads man skal stå på indtil der er pladsbytte, hvor man bytter til pladsen med det andet nummer på sedlen.  Der vil være sat numre op på bådene.

Der må fiskes med maksimalt tre kroge. Kun én krog må være en trekrog, der skal monteres i bunden af en pirk. Krogstørrelser er valgfri. Hvis to personer har kroget samme fisk, og der er tvivl om hvem der først har kroget fisken, er det den krog der sidder tættest på munden der tæller. Er der herefter stadig tvivl, er det øverste myndighed, i form af bådlederen, der bestemmer om fisken skal diskvalificeres. Øvrige tvivlsspørgsmål afgøres desuden af bådlederen. 

Registrering samt tilmelding til 2-mandshold fra ca. kl 6.00 ved Arresø i Kulturhavnen. Du tilmelder dig ved at ringe eller skrive på tlf. 26184759. Tilmelding senest d. 10. januar 2021.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This