Jeg havde besluttet at tage en tur på kysten for at prøve mit nye Danser blink fra FNV-Paint, fortæller Andrea Antonini. – På vej til hotspottet prøvede jeg lige at kaste et par gange, men uden held. Vandet havde dog en fantastisk farve, og jeg var sikker på, at der måtte være fisk.

– Da jeg ankom til stedet, hvor slaget skulle stå, gik jeg i vandet og kastede meget langt, og efter to omgange på hjulet knækkede min stang næsten… Det var en kamp på mindst 10 minutter med mange nye udløb, men til sidst lykkedes det mig at sætte hende i nettet. Denne morgen på vinterkysten blev en fantastisk dag, med den nye PR på 76 cm, som blev genudsat lige efter et hurtigt billede. Jeg tog en anden fin blank med hjem og to undermålere var også set ud igen… Alle blev fanget med en langsom indspinning med spin-stop og på det samme blink – nemlig Danser.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This