Fisk & Fri er meget andet end bare dugfriske daglige opdateringer med fangster og spændende historier ude fra fiskevandende. I vores kæmpestore artikelarkiv på fiskogfri.dk har vi mere end 400 artikler, som du kan læse ganske gratis. Uanset om du er havfisker, hardcore kystfisker, småbådsfisker, dedikeret fluefisker, fanatisk spinnefisker, medefisker – eller noget helt andet, så vil du altid kunne finde masser af godt læsestof, der giver dig inspiration til din næste fisketur – hvad enten det er i Danmark eller i udlandet.

Artikelarkivet rummer hele spektret – lige fra spotguides til de bedste fiskepladser over fantastiske opelvelser ved fiskevandene – til artikler, hvor vi går i dybden med specielle emner – fx bestemte fiskearter, lokalisering af fisk, fiskemetoder og teknikker. Eller sagt på en anden måde – der er til adskillige ugers konstant læsning, hvis du keder dig på en kolde forårsdag, hvor det bare regner eller blæser for meget til at tage ud at fiske.

Vi uploader nye artikler flere gange om ugen – så artikelarkivet bliver kun større og større. Har du selv lyst til at bidrage med artikler og stof, er du meget velkommen til at kontakte redaktionen på 30 70 02 36 eller jb@fiskogfri.dk

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This