juLørdag d. 10 maj 2014 afholdes der for første gang nogensinde en landsækkende konkurrence i Put and Take fiskeri for juniorer – arrangeret af Simons P & T, Fisk & Fri, Musholm og Jan & Bo´s Lystfiskershop.

PUT AND TAKEFISKERI er på vej frem – og det er om nogen en fiskeform, der henvender sig virkelig godt til juniorfiskere. Historisk set har der enkelte gange været afholdt DM for senior P & T fiskere, men der har aldrig tidligere været afholdt en konkurrence, som udelukkende sætter fokus på juniorer – og hvor hele omsætningen fra arrangementet går til det fremtidige juniorarbejde.

– I løbet af de sidste tre år, har jeg afholdt en serie meget store og forkromede konkurrencer for Danmarks elite af P&T fiskere, sammen med Jan & Bo´s Lystfiskershop, fortæller Simon Agerholm fra Simons Put and Take. – Det har været spændende – men jeg mener det er vigtigt også at få fokus på juniorerne, for på den måde at inspirere de unge til at kommet noget mere ud at fiske. I 2014 har vi derfor med stor opbakning fra sponsorer og dambrugere, valgt at lade juniorerne være førstevælgere til nogle af de flotteste regnbueørreder, der er produceret i Danmark. Vi har således fået Danmarks største aktør indenfor produktion af regnbueørreder til vise, hvor højt de kan løfte overliggeren for, hvor flot og stærk en ørred kan blive. I vores øjne er ekstrem høj kvalitet nemlig en helt afgørende faktor i fremtidens P&T. De ørreder vi fanger skal have haft det godt – både i dambruget men også under transporten til P & T søen. Vi vil derfor kunne levere en oplevelse til juniorerne, som med garanti ikke er set indenfor P&T før, slutter Simon Agerholm.

_JJB1667DANISH OPEN I P & T FOR JUNIORER, der afholdes Lørdag d.10.maj klokken 08-14, er en holdkonkurrence med hold á maksimalt 4 juniorer til en pris på 150 kroner per person. Hvis man har lyst kan en forening kan stille med flere hold – og alle foreninger også fra nabolandene kan være med. Tilmelding foretages til Simon Agerholm på e-mailen agerholm.simon@gmail.com Seneste tilmeldingsfrist er 1. april, og der er kun 110 pladser.

Netop til dette arrangement vil der blive udsat 1000 kilo meget flotte og specialopdrættede regnbueørreder fra Brejnholm Mølle og Katrinedal Dambrug, der er en del af virksomheden Musholm. Ørrederne er af uhørt høj kvalitet, og vil veje 1-5 kg.

FØRSTEPRÆMIEN er et ophold for hele juniorholdet samt en voksen ledsager på bornholmske Hotelpension Verona – der er internationalt kendt for deres mange fiskearrangementer i høj klasse – fx trolling- og kystkurser. På det idylliske pensionat får vinderne ikke blot super lækker mad, god forplejning og perfekte overnatningsforhold – men også en laksetrolling tur med en Per Sjöström i den båd du kan læse om på side 82-83 – samt mulighed for egne kystørredture langs de smukke klippekyster. Hovedpræmiens værdi er over 15.000 kroner.

Udover dette vil der være sponsorpræmier for over 10.000 kroner fra Dynamite Baits, så det er bare om at få tilmeldt sig hurtigst muligt.

MÅLET med Danish Open i P & T for juniorer er som nævnt at stimulere interessen for fiskeri blandt unge – og alle indtægter vil efterfølgende blive uddelt ubeskåret til juniorarbejde inden august 2014. Detaljer om, hvordan alle landets juniorer kan ansøge om pengene offentliggøres i 2014. Et detaljeret program og regler mv for konkurrencen vil blive publiceret på www.simonsputandtake.dk og www.fiskogfri.dk i løbet af foråret 2014.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This