18.1.11 – FOR 19. GANG afholdes der den 26. og 27. marts det store og kendte Danish Fly Festival i KFUM-Hallerne i Kolding. Weekenden byder på mange udstillere og andre aktiviteter, og der vil være nok at se på for enhver fluefisker!

Arrangørerne bag festivalen, Federation of FlyFishers Denmark (FFFD), kan fortælle at der på udstillerlisten findes navne som blandt andet Go Fishing, Korsholm, Fairpoint, Vision, Siman, Sage, Loop og mange andre, ligesom der kommer fluebindere fra hele verden, blandt andet Caroline Reeves (England), Tony Smith (USA), Mikael Lindström (Sverige) med flere. Fisk & Fri har også planer om at være med blandt udstillerne.

De kendte og ekstremt dygtige fluekastere som Henrik Mortensen og Simon Gawesworth (USA) kommer og viser deres kundskaber med fluestang og line. På arrangementet afholdes også dette års Danmarksmesterskab i fluebinding for juniorer og seniorer, der afholdes i samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund.

Danish Fly Festival afholdes i weekenden den 26. til 27. marts 2011 i KFUM-Hallerne, Peter Toftsvej 21, 6000 Kolding og åbningstiderne er begge dage klokken 10.00 til 17.00. Læs mere om Danish Fly Festival på www.flyfestival.dk.

    Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This