Northern-Fly-Fishing_Film-stills-2Danish Adventure Film Festival viser en spændende filmpakke med frilufts – jagt og fiskeri film torsdag d. 3/12 kl. 17.15.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER og deltag i konkurrencen om to billetter til Danish Adventure Film Festival. Vinderen bliver offentliggjort fredag d. 13. november.

På plakaten er bl.a. filmene:

Northern Fly Fishing: De to venner Philip og Frederik passion er fluefiskeri. Sammen deler de glæden ved at fiske og jagten på den perfekte fisk. I Northern Fly Fishing følger vi venneparrets op- og nedture i deres fælles passion, og vi er med, når de endelig får en rovfisk af de store på krogen. Men er den stor nok for de ambitiøse fluefiskere Philip og Frederik?

The unicorn of Fish:
Kom med den prisvindende danske fiskefilm instruktør Peter A. Christensen på tur når han og Frederik Lorentzen drager til det nordlige British Columbia, hvor bjerge, skov og ferskvand sætter rammerne for helt unikke muligheder for fluefiskeri.

Heritage: Filmen følger David som er en passioneret jæger. Filmen tager dig med på jagt i de danske skove, og gør dig klogere på skovenes design og funktion, endsige giver filmen et portræt af de folk, som passer på og skaber vores skove.

Buscraft: Kom med Troels ud til stranden i Starkrode skov, hvor han finder friheden i en travl hverdag i at dyrke primitiv kystfriluftsliv. Du kommer tæt på hans fascination af at bruge den vilde danske natur præcis, som den er – uden at have tasken fuld af moderne grej til at lave mad og tænde bål.

Læs kort om filmene HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This