Dan Jørgensen Fisketegn torsk

I det ottende afsnit af ”Fisketegn” – Radio 24syvs nye radioprogram om lystfiskeri og mennesker, er det MF’er og tidligere fødevareminister Dan Jørgensen, der er taget på fisketur på Østersøen med værten, Gordon P. Henriksen.

De er sejlet ud med den bornholmske skipper Per Sjøstrøm, for at få sig en velfortjent lille pause fra det hektiske Folkemøde, og for fange en stribe fine østersøtorsk.

Der er gang i fiskeriet, i hyggen og kammeratskabet men der bliver også tid til seriøs politisk snak om lystfiskeri, miljøpolitik, sæler, Dan Jørgensens opvækst og hans indgang til politik såvel som sin interesse for naturen og dyreliv. Humøret er højt debatterne og fights’ene er hede og Dan bliver i den grad kæk når det lykkedes ham at udfiske Gordon og gøre sig fortjent til en af de eftertragtede ”PR-portere”.

Til trods for Dans håneri, må jeg ærligt indrømme at dette afsnit nok er det jeg er mest stolt af indtil videre, forklarer Gordon med et smil. – Til dels fordi både fiskeriet og samtalerne bare kører derudaf for fuld fart, til dels fordi jeg føler vi virkelig lærer gæsten at kende på en fed og unik måde, samt fordi flere vigtige politiske emner bliver bragt op.  – Men fremfor alt, er det nok bare fordi at vi hygger igennem  – og det skinner tydeligt igennem i programmet, slutter værten.

Lyt med lørdag d 24. Juni kl 10:05 på Radio24syv, hør den lige nu som podcast eller hent den hvor du normalt henter dine podcasts.

/ask

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This