Nakskov Sportsfiskerforening afholdt i weekenden 20-21. marts det årlige klubmesterskab i kystfiskeri. – Klubmesterskabet blev sidste år blev aflyst grundet Corona, men blev i år afviklet i en Coronavenlig udgave med tilmelding og betaling online – samt indvejning og samlingssted i klubbens baggård under åben himmel, så forsamlings forbuddet kunne overholdes, fortæller de. – Desuden var det store samlingspunkt efter konkurrencen gennem flere år – nemlig grillen med de mange grillpølser til turens sultende deltagere, også blevet aflyst. Så det var helt igennem et Coronavenligt klubmesterskab.

– Trods Corona restriktioner var der alligevel 20 mand, der havde tilmeldt sig til weekendens konkurrence, og der blev da også gået til den med fiskeri på det meste af Lolland og Falster. Desværre viste vejret sig ikke helt fra sin gode side, eftersom det blæste en del, og det var på tidspunkter rimeligt koldt. Alligevel blev der dog fanget 10 – 15 havørreder hen over weekenden. Der var desværre mange småfisk iblandt, og kun to fisk nåede til indvejningen. Konkurrencen blev afsluttet med præmieoverrækkelse i klubbens baggård uden den store festivitas, men vi kommer igen til næste år, slutter de.

Førstepræmien gik til Claus Rysse Christiansen med en Havørred på 2,9 kg og andenpræmien til  Klaus Balch med en Havørred på 0,948 kg.

 

Forshaga Akademin

 

Claus Rysse Christiansen var vinder af Nakskov Sportsfisikerforenings klubmesterskab i kystfiskeri.

Claus Rysse Christiansen blev vinder af Nakskov Sportsfisikerforenings klubmesterskab i kystfiskeri.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This