– Jeg begyndte at fiske i sommerferien 2019 sammen med min far og mine to brødre Asger og Bertil, fortæller Christoffer Handberg Westermann på 11 år, der bor i Vipperød. – Men jeg har først i år sådan rigtigt fanget interessen. De sidste par måneder har jeg både været ude at fange fladfisk og hornfisk, men har helt tiden drømt om at fange en stor flot havørred.

– Den drøm gik endelig i opfyldelse i går, da jeg sammen med far var taget en hurtig tur til Holbæk Golfbane, hvor vejret endelig artede sig efter flere dage med hård pålandsvind og lav sigtbarhed. Efter cirka 1,5 time huggede en stor flot havørred på 45 cm og 1.092 gram. Efter en hård fight, hvor fisken flere gange hoppede helt fri af vandet, fik vi landet fisken sikkert i nettet, men med pulsen et godt stykke over normalen. Jeg tror ikke min far var i tvivl om, hvor glad og stolt jeg var over endelig at havde fanget min første havørred.

– Jeg fangede fisken på en 18 gram LT Seeker blink fra Savage Gear i farven rød og sort. Min fars favorit gennemløber til havørred er vist nu også min favorit. Hvad fremtiden bringer må tiden vise, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at en havørred på 3.000 gram må være ambitionen, slutter Christoffer.

Har du selv været på kysten, hører vi meget gerne om din tur på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This