Han er stadig blot en knægt, men bærer sin kasket med præcis samme pondus som de store fiskegutter. På trods af sine blot 12 år har han en nærmest uendelig tålmodighed, og fiskeriet bedrives ofte med et bredt smil på læberne. Mød Christian Eldor, der på trods af sin unge alder har et fiske CV, som mange ikke opnår på et helt liv.

FOR CHRISTIAN ELDOR på 12 år findes der kun to interesser – fodbold og fiskeri. Han er nok ikke helt så fanatisk som jeg, men der er ingen tvivl om, at han befinder sig i risikozonen for at blive det… – især med de gener han har fra sin far – storfiskeren Thomas Petersen Eldor.

Jeg tror, at alle fædre, der er helt vilde med at fiske, drømmer om et barn, der følger i deres fodspor – og den drøm kan man i hvert fald roligt sige, at Thomas har fået opfyldt, for i dag er Christian en trofast fiskemakker på fisketure overalt i verden. Christian er nemlig med uanset om det er geddefiskeri i den lokale sø, laksefiskeri i Norge – eller biggame fiskeri på diverse tropiske destinationer.

LÆS HELE HISTORIEN I DENNE UDGAVE AF FISK & FRI

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This