26.11.10 – SØNDAG den 5. december inviterer Danmarks Center for Vildlaks igen interesserede til det årlige elfiskeri efter laks og åbent hus på Dansk Center for Vildlaks.

Mødetidspunkt og sted er kl. 13.00 på parkeringspladsen ved udstillingen "Livet i åen" på Ånumvej 163A, mellem Skjern og Borris. Her bliver der solgt billetter til arrangementet, hvorefter deltagerne bliver budt velkommen og får oplyst hvor elfiskeriet foregår. Derefter sætter vi os i bilerne og kører til åen, hvor vi vil overvære elfiskeriet og se på fangsterne.

Efter elfiskeriet køres tilbage til lakseopdrættet på Dansk Center for Vildlaks, hvor laksene fra dagens fangst modtages og mærkes. Der bliver holdt foredrag om, hvad der er sket for laksen og Skjern Å i året der gik, samt rundvisning, og der kan købes kaffe, øl, vand og lidt til maven

Prisen for at deltage i arrangementet er 50 kr for voksne, børn under 15 år kommer med gratis. Der udtrækkes præmier på billetterne, og der afholdes amerikansk lotteri med fine præmier. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til udsætninger af laks i Skjern Å-systemet.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This