Carsten Seeberg har sendt os denne fine video fra hans tur til Havnø. Fangstrapporten får du her:

Jeg var taget på en hurtig “morgenbrødstur” som jeg kalder det. Tidligt op, til fiskevandet, og morgenbrød med hjem til familien – 2 fluer med et smæk.

Jeg kom ned til vandet, og kunne straks se, at vandet var meget uklart og rødgult af alger. Nå men fiskes det skulle der, så jeg satte min trofaste Trustrup Wobler på, og efter ganske få kast havde jeg en rigtig stor følger med wobleren ind.

Den vendte lige under stangspidsen med en pæn hvirvel som afskedssalut – så var der da fisk! Med mere tro på at der var fisk i algesuppen, fiskede jeg stykket igennem uden at mærke eller se det mindste.

Men jeg havde jo set der var fisk tidligere, så jeg fiskede koncentreret tilbage mod stedet hvor jeg havde følgeren. Først en hornfisk – så skete der da lidt. Sigtbarheden i vandet var steget en smule i takt med strømmen fik spredt algerne lidt, og så faldt hugget solidt.

Jeg var ikke i tvivl om, at her var der en fisk med kød på begge sider. Rutinemæssigt løsnede jeg bremsen en kende, og alt imens jeg bandede over nettet var derhjemme, begyndte jeg at gå ind mod strandkanten.

Ørreden tog nogle udløb, da den begyndte at mærke sandbunden under bugen. Den blev strandet i fin stil og uden panik.

Den målte 63 cm og vejede 3,4 kilo. Konditionsfaktoren var 1,36

Husk at følge med i Kystcuppen HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This