Casper med en fantastisk flot hundelaks ffra Fraser Floden. Disse drabelige fisk kæmper vildt og indædt. 01.12.09 – DECEMBERUDGAVEN af Fisk & Fri, der foruden artikler om hjemligt fiskeri byder på en serie af spændende rejseartikler, er lige på trapperne, og heri kan man få masser af inspiration til udenlandsrejser med fiskeri for øje. I bladet kan man blandt andet læse om fluefiskeri efter bull trout i British Columbia – en delstat der ellers mest af alt er kendt for sit fine laksefiskeri.

Der er ikke noget at sige til at smilene er brede. Størfiskeriet på Fraser River er i perioder helt fantastisk, og dette hold danskere ramte en af de helt rigtige dage på vandet. Netop laksefiskeriet var Casper Larsen – som du formentligt kender fra især Fisk & Fri’s Put & Take sider – taget af sted for at prøve, og som billederne fortæller, blev det en begivenhedsrig tur.

Casper og kammeraterne fangede masser af stærke hundelaks, sølvlaks, pukkellaks og kongelaks, og derudover blev det også til et pragteksemplar af en stør på hele 233 centimeter og 150-160 kilo – en rigtig urkriger fra Fraser Flodens dybe strømvand.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This