Målere og Lillebælt er ikke to ord man ofte høre i samme sætning. Derfor er det med glæde at vi kan bringe Lars Kristensen fra fluer.dk fangstrapport.

-Hvem ville tro at det kunne lade sig gøre. Lillebælt har længe været undgået når der skulle fiskes fra båd og personligt må jeg indrømme at det er 5 år siden sidst, men efter at have fået nogle lovende meldinger fra min skipper Jakob, der dagen forinden havde fået fisk op til fem kilo, beslutter jeg mig for at tage med ham ud om søndagen.

-Et par timers tid inde i fiskedagen er status kun 2 torsk i boksen på ca. 65 cm. Ikke prangende, men vi klør på og fisker videre i håbet om bedre. Pludselig bliver pirken stående stiv som et bundbid.

Øv tænker jeg og strammer bræmsen for at springe min tynde 0,18 fletline, så jeg kan fiske videre med en ny pirk. Jeg rykker og rykker og pludselig begynder det jeg tror er en sten at bevæge sig. Først tænker jeg at det er strømmen, der får båden til at drive og derfor trak line af, men snart mærker jeg de seriøse udløb og tunge træk fra fisken.

Efter ca. 10 til 15 minutter kommer fisken mod båden og der kan vi se at den er stor. Vi får bakset den flotte fisk i båden fedt! En måler i båden på Lillebælt -en oplevelse for livet, slutter Lars og tilføjer at en anden båd ligeledes havde haft godt fiskeri og to fisk på ca. 5 kg og en på 8,5 i båden.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This