Denne flotte 3-kilos brasen huggede lige, da mørket endelig lagde sig over åen – og så på blink. Det er Mikkel Mastrup, der er den heldige fanger.

23-11-2012 – DEN 14. november var 14-årige Mikkel Mastrup og sin gode kammerat, Johan Vesterbo Larsen, taget til Odense å for at medefiske. De startede godt med flere flotte fisk op til 2,3 kilo.

– Efter et stykke tid skete der ikke mere, så vi riggede om til geddegrejet. Det kunne jo være, at gedden var hjemme, da jeg pludselig går i bunden, tror jeg. Efter et par sekunder spænder jeg stangen for at få den fri. Og så høre jeg bare hjulet hvine. Jeg kunne mærke, at det var en god fisk, men da det var i dagens sidste lys, kunne jeg ikke se hvor langt fisken var gået opstrøms, og om den havde passeret svinget, så jeg måtte ligge ekstra pres på fisken. Efter et par minutter opdager vi så, at det er en stor brasen, som har taget blinket, og vi ser, at det er en god fisk. Vi får så endelig fisken på land og vejet den til tre kilo lige ud, et par billeder – også tilbage i dens rette element igen, fortæller Mikkel.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This