Et klassisk mønster – en Black Zulu – var opskriften på succes for 15-årige Martin Jensen fra Skjern. Efter en lang fight på let grej kunne han lande denne flotte ørred.15-11-11 – MATRIN JENSEN fra Skjern er en af de unge inkarnerede lystfiskere som i efterårsferien var på kursus i Ålestrup. I den anledning var de lidt rundt omkring i det lokale – blandt andet også til Gunderup Fiskesø. Efter en dårlig start uden fangster greb han fat om fluestangen og gik i gang:

– Jeg skulle til at sætte en blå flue på, da jeg fik af vide jeg skulle fiske med en sort en, fordi det var det alle de andre fik fisk på. Jeg satte en Black Zulu på og gik mod enden af den ene sø, fortæller Martin og fortsætter:

-Jeg kastede lige så langt, som jeg kunne, ud mod midten af søen. Da der ikke skete noget efter flere kast, besluttede jeg mig for at prøve et kast langs kanten. Det gav pote! Jeg nåde at tage et indtag, da jeg mærkede et let hug og fast fisk. Jeg troede i starten, at det bare var en lille fisk, men da den sprang fri af vandet, kunne jeg godt se, at det var en lidt større fisk, beretter Martin.

Efter en lang og hård fight på klasse #4 grej kunne han lande en flot regnbueørred på 3,7 kilo – hans hidtil største ørred på flue.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This