Rune Raknes med sin nye personlige rekordhavørred på 3,1 kilo. Fisken huggede på Runes yndlingswobler – en Kongetobis.23-08-2012 –DEN 12. AUGUST blev dagen, hvor Rune Raknes fra Allerød satte en ny personlig havørredrekord. Rune og sin bror, Bjarke, diskuterede hjemmefra om forholdene var gode nok til en Stevnstur om aftenen, da vinden blæste fra øst-nordøst. Da de ankom, var vandet grumset som brun sovs, og der var store mængder af ålegræs langs kanten.

– Vi fandt dog et sted midt på stranden, hvor forholdene var en smule mildere. Efter ca. tre timers fiskeri havde kun jeg haft et par hug på min yndlingswobler, Kongetobisen, mens min bror ikke havde haft noget på blink. Omkring midnat flexede min stang, og jeg troede egentlig, at jeg havde fanget bunden, hvad der næsten er umuligt med denne wobler. Efter en hidsig fight med masser af ålegræs på hovedlinen kom fisken i nettet, og først dér så jeg, at det måtte være en ny personlig rekord jeg fik landet – en sommerørred på 3,1 kilo, fortæller glad og tilfreds Rune Raknes.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This