Her er det 15-årige Simon Lending Jensen med sin debutgedde fra isen – en gedde på 97 centimeter.15-02-2012 – SKJERN BÅDEHAVN er vist blevet tvillingebrødrene Lending Jensens legeplads. I går kunne vi således bringe historien om Martin Jensens fine isfiske debutfangst – en gedde på 5,5 kilo og 90 centimeter. I dag er det tvillingebrorens.

– Mig og min tvillingebror på tog ud for at isfiske sammen med en ven. Efter lidt tid havde jeg et nap. Men jeg mistede den. Lidt tid efter var den der igen, men mistede den endnu en gang. Cirka 30 minutter efter var den der. Jeg fik den op igennem isen. Det var en stor hungedde på 97 centimeter med en vægt på cirka 7-8 kilo. Det er min første fisk ved isfiskeri, slutter Simon Lending Jensen.

Stort tillykke er der blot at sige her fra Redaktionen!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This