– Jeg startede så småt karpesæsonen op i januar, men på trods af en pæn indsats, havde jeg endnu ikke fanget en karpe i 2020, hvilket tydeligt kunne aflæses på min sindstilstand, fortæller Brian Høeg-Beck. – Måske var det derfor, at min hustru nærmest beordrede mig af sted på fisketur for anden nat i træk?

– Jeg tog derfor ud til karpesøen med min søn efter arbejde i går, fortsætter han. – Jeg fik hurtigt slået vores bivvyer op og lagt tre takler ud på mine spots. Ved hvert takel blev der fodret med et par håndfulde krill pellets, knuste boilies og majs. Det hele boostet i krilljuice og toppet op med 20-30 blandede 15 og 20 mm boilies.

– Allerede efter kort tid, mens junior sad i sin bivvy og så tegnefilm på sin iPad, var der flere gange et par tydelige bip og løft af swingeren på den ene stang. Jeg forklarede ham, at det sikkert var ‘liners’ – altså fisk, der svømmede ind i linen – hvilket var et godt tegn.

– 00.30 stak stangen så af i et vaskeægte screaming take, og en super god fight med en tung og meget vred karpe kunne begynde. Lange udløb i åbent vand og gennem siv var med til at holde spændingen vedlige gennem hele fighten. En kold, men meget fed, fornøjelse i bare ben. Heldigvis var det mig, der trak det længste strå, og til sidst kunne jeg med lidt hjælp fra min søn skyde nettet under en dejlig tyk og bred spejlkarpe på 12,75 kilo.En ganske fin fisk at starte sæsonen med, må man sige, slutter han.

 

Tradea brugt fiskegrej

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This