Der bliver fanget fint med havørred rundt omkring – og et af stederne er Djursland:

– Telefonen var sat til at bippe klokken 5, da jeg begav mig træt ud i bilen med forventningerne sat højt til endnu en morgen ved kysten på Djursland, fortæller Anders Schultz fra Århus. – På det første spot med solens stråler i ansigtet lignede det mere en picnicdate end det havørred hotspot, som det til tider er. Der var nemlig ingen vind, havblik og intet tegn på liv overhovedet.

– Spottet blev fisket igennem alligevel, fortsætter han. – Nu var man jo travet hele vejen herhen, men fiskeriet gav intet. På det næste stykke vand var der lidt flere bølger og mere vind. Så var alt godt tænkte jeg, men heller ikke her var der noget liv.

– På det tredje spot fik jeg mig en god travetur med masser af vind og lidt bølger – samtidig med, at der stadig var klart vand. Jeg lavede et par flueskift fra rejeimitationer til børsteormsfluer, men uden held. Og hvad vælger man så? – En Brenda selvfølgelig, for den fungerer bare altid: Et enkelt kast med TCX’eren #4 – to træk i linen og fluen bliver hårdt taget.

– Fisken går dybt, og den har under ingen omstændigheder den samme plan som jeg. Men – efter en længere god fight og et tak til Djursland, Brenda og TCX´eren bliver fisken kanet på land. Og det var kærlighed ved første blik – i hvert fald fra min side. Jeg elsker Brenda, Djursland og alle dens havørreder, slutter Anders.

Har ud også været ude at lufte fiskestangen, så husk at sende os en mail med en historie fra turen til  jb@fiskogfri.dk eller 30 70 02 36.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This