– Forleden vågnede jeg ved to-tiden, fik en kop kaffe og tog så til Hald Sø. – Omkring klokken 03.30 var taklerne i vandet, fortæller Kamil Gawrys. – Klokken syv havde jeg det første bid, men jeg bommede den. Det næste hug var omkring klokken otte og det føltes som en meget stor brasen, men desværre knækkede den linen.

– Jeg besluttede i stedet af fiske med feeder og skiftede ormene ud med en pellet på krogen. Efter blot tyve minutter fik jeg hug igen og fisken kæmpede bravt derude på det dybe vand. Til sidst kom den dog ind, og det viste sig at være en virkelig stor brasen på 6,43 kilo. Efter et par hurtige billeder blev den flotte fisk forsigtigt genudsat. Jeg er sikker på, at der er endnu større fisk i søen, så jeg vender helt sikkert tilbage for at prøve at fange en, der er endnu større – måske en ny rekord.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This