– Et behov for luftforandring fra de lokale fiske vande, sendte i weekenden min kæreste Jacob og jeg, med færgen mod Bornholm, fortæller Irena Elzbieta Mathiasen. – Første dagen var på alle måder fantastisk og gav en drømme start på weekendens fiskeri. Vi fandt fisk på samtlige pladser og landede flere fine havørreder. 

– Søndag formiddage på bød på et par nye pladser, men med tiltagende vind og bølger blev fiskeriet besværliggjort en smule, fortsætter hun. – Vi tog til en plads, som vi dagen forinden ikke havde haft mulighed for at fiske, da der var andre lystfiskere på pladsen. Nu var den dog ledig, og jeg gik over til lidt tungere grej for bedre at kunne komme ned i bølgerne.

– Inden for 30 minutter landede jeg fire fisk, der alle var vidt forskellige og gude smukke på hver sin måde. Fra den store grove falder, der kom med fuld fart igennem bølgen og tog blinket lige foran os – til den stål blanke grønlænder, der huggede hårdt helt ude i kastet. 

– Prikken over i’et var dog denne skønhed. En stor smuk blank havørred, som er lige netop det jeg drømmer om, hver gang jeg er på kysten. Jeg kunne med det samme se, og mærke, at det var en bedre fisk, jeg havde kroget og efter en hektisk fight på kort line, kunne Jacob liste den sikkert i nettet. En perfekt fisk på 66 cm og en helt perfekt afslutning på en fantastisk tur til dejlige Bornholm, slutter Irena. 

Har du også fået en flot fisk, så husk at kontakte fiskogfri.dk, så vi kan bringe den her på sitet. Du kan ringe på 30 70 02 36 eller maile på jb@fiskogfri.dk

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This