– Her forleden skulle en smuk indiansummer aften bruges med et par timers fiskeri ved aborresøen, fortæller Benjamin Andersen. – Jeg havde besluttet at finde nogle aborrer, da jeg et par dage tidligere havde ramt en stor stime netop her i søen.

– Under det ene kast troede jeg, at min jig havde kilet sig fast mellem nogle sten, men pludselig begyndte min bremse på hjulet, der var størrelse 1000, at hyle, og så var jeg klar over, at det ikke var en sten. Først troede jeg, at det var en af søens gedder, der ikke kunne stå for min jig, men fighten afslørede snart, at det var en fin skælkarpe, der havde samlet min jig op. Karpen, der huggede en 7 grams jig med en lille gul shad på 7 centimeter, vejwde 8,2 kilo, slutter han.

Karper er kendt for i perioder at spise fiskeyngel, så selvom det ikke så ofte sker, at man fanger aborrer på jig – så er der en god forklaring. Her på redaktionen har vi sågar hørt om karper taget på jerkbait. Har du selv fanget noget spændende eller usædvanligt, er du som altid mere end velkommen til at skrive til redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This