– Jeg valgte at tage til åen en dag senere end planlagt, og jeg kom først afsted ved 11 tiden, fortæller Jimmi Jensen. – Jeg ville lige have en lille tur til åen denne dag, inden vores søn kom op i campingvognen på Langå Camping. Jeg spurgte kæresten, om hun havde lyst til at komme med ned en tur til åen, men jeg havde regnet med, at hun ville svare nej. Men lige denne dag sagde hun ja.

– Så får jeg pakket grejet, og vi går afsted mod åen. Vi ser en flok, der allerede er i gang med at fiske på det samme stykke, jeg ville gå på, så jeg tænkte, at chancen nok ikke var så stor denne dag, men der skulle prøves alligevel. Jeg fisker derfor opstrøms med spinneren stille og roligt. Og der skulle ikke mange minutters fiskeri til, før jeg fik et godt hug. Jeg mærkede et ordentligt ryk i stangen, og da fanden tog ved fisken, var jeg slet ikke i tvivl om, at der var laks på.

– Fedt tænkte jeg – og så med masser af tilskuere… Fisken kæmpede som en gal, og den tog flere udløb op af åen. Jeg havde selvfølgelig ikke nettet med som altid, så jeg kaldte på hjælp, da jeg kunne se, at det var en stor fisk. Men hjælpende hænder var der også nok af. Første gang fisken skulle i nettet var den halvvejs i, men så valgte den at stikke af igen. Adrenalinen kørte på højtryk, fordi den her fisk skulle jeg bare have ind, da jeg tydeligt kunne se, at det var en ny PR til mig. Efter noget tid, fik jeg endelig fisken på land, og jeg var helt oppe at køre! Ikke kun over, at det var en fin fisk, men også fordi, jeg syntes det var vildt, at det kunne lade sig gøre så hurtigt, når alle det andre havde fisket der nede i tre timer, inden vi ankom og intet havde mærket. Utroligt det kunne ske efter blot 15 minutter fiskeri samme sted. Fisken blev målt og vejet til 91cm og 6,260kg. Den blev fanget på en FC Compact spinner på 22g i sort/orange.

 

Nordic Outdoorshow 2022

 

Jimmi Jensen med sin fine PR laks på lidt over seks kilo fra Gudenåen.

Jimmi Jensen med sin fine PR laks på lidt over seks kilo fra Gudenåen.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This