– Jeg har netop oplevet et superfiskeri i en svensk sø, lyder det fra Dennis Bom Bom Skou, der har været et smut ude at lufte sin elskede fiskekajak. – Det var en dag med overvejende dårligt vejr, men jeg var heldig, at vinden udeblev fra festen, hvilket gjorde det noget nemmere for mig at blive på fisken. 

– Fiskeriet var rigtig fint i et par timer, men døde så ud og gik helt i stå. Herfra måtte jeg vente, til det var lige ved at blive mørkt, før der kom fisk i kajakken igen. Alt i alt fik jeg fem fisk i nogenlunde samme størrelse. Agnen var den nye vertikalagn Vertigo fra High 5 Lures, og alle fisk blev taget på vertikalfiskeri med mit Garmin Livescope, slutter han.

Har du fået lyst til at prøve kræfter med vertikalfiskeriet efter sandart, så kan du lære, hvordan man gør i denne video.

Husk, at det er gratis at abonnere på Fisk & Fris YouTube kanal.

 

Grejxperten

 

Alle sandarterne blev spottet og fanget med hjælp fra Garmin LiveScop´et.

Alle sandarterne blev spottet og fanget med hjælp fra Garmin LiveScop´et.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This