8.12.10 – NU PÅ LØRDAG den 11. december kigger forfatterne til bogen "En verden af fiskeoplevelser", Flemming Birger Larsen og David Nielsen, forbi Jan & Bo’s Lystfiskershop i Odense. I tidsrummet klokken 13-16 har du mulighed for at få en fiskesnak med de to forfattere og naturligvis at købe bogen og få den signeret.

"En verden af fiskeoplevelser" er udgivet på forlaget Fisk & Fri og er på 380 sider og illustreret med 275 flotte farve fotos. De to forfattere beskriver deres oplevelser på fisketure fra nær og fjern, og det handler ikke kun om at fange store fisk. Naturoplevelsen, kammeratskabet, mødet med andre mennesker og kulturer, spændingen, skuffelsen, desperationen, glæden og alle de følelser man gennemlever på en fisketur – skildres hudløst ærligt i deres beretninger.

Ønsker man lidt underholdning hjemme i lænestolen på en mørk vinteraften, har man rig mulighed for at lade sig rive med, og i tankerne rejse til fjerne afkroge af verden, i selskab med de to fisketosser. Man kan også lade sig inspirere til at leve sine fiskedrømme ud – eller skabe nye drømme.

Her ses forfatterne til "En verden af fiskeoplevelser" til bogreceptionen hos Fisk & Fri. På lørdag kan du møde Flemming Birger Larsen og David Nielsen hos Jan & Bo’s Lystfiskershop i Odense, hvor de signerer bøger i tidsrummet 13-16.Uanset hvilken form for lystfiskeri man dyrker, vil der være noget for enhver smag. Der er ikke lagt vægt på en type teknik eller fiskeart. Mangfoldighed er nøgleordet for denne bog.

Bogen er en oplagt julegave idé til lystfiskeren eller friluftsmennesket – så tøv ikke med at skrive den på ønskelisten, eller selv give den til en person der vil sætte pris på nogle gode lystfiskerhistorier. På lørdag er der til og med mulighed for at få en lille hilsen fra forfatterne i bogen.

Adressen til Jan & Bo’s Lystfiskershop er Vesterbro 2, 5000 Odense C.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This