05.10.10 – FISK & FRI holder på fredag d. 8. oktober kl. 14-18 bogsignering på redaktionen på Uraniavej 2, Frederiksberg, hvor vi vil byde på et glas og lidt snacks i vores nye lokaler. Du får muligheden for at købe et signeret eksemplar af Johhny Jensens nye bog, »Drømmefiskeri«, samt hilse på forfatteren.

Johnny Jensen skrev sin første historie i Fisk & Fri for mere end 25 år siden. Det var en historie om fiskeri efter mahseer i den indiske jungle, og allerede dengang var vi imponeret af det flotte billedmateriale Johnny kunne levere. Siden da har Johnny gennem alle årene været en højt skattet freelance medarbejder her hos Fisk & Fri, og leveret historier om fisketure i mere end 30 lande over hele kloden. Det er der nu kommet et fantastisk flot værk ud af, »Drømmefiskeri«. En bog på hele 448 sider, der kun kan betegnes som en lang nydelse for lystfiskere, og selv om den bedst kan betegnes som et billedværk, kan man få masser af timer til at gå i lænestolen, med at drømme sig langt væk fra den danske vinter.

Johnny har udgivet bogen på eget forlag, og den vil ligge hos boghandlere og grejbutikker fra midten af oktober, men kan bestilles allerede nu her på Fisk & Fris webshop. Bogen koster kr. 379,- og til abonnenter kun kr. 329,-

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This