Som ny Hansen pilot får du med det samme en startpakke med en masse spændende nye kystagn. 26.11.09 – HANSEN søger i samarbejde med Fisk & Fri dygtige testfiskere til at testfiske de allernyeste Hansen agn. Du skal have en passion for havørredfiskeri, være ved vandene ofte, være eksperimenterende, have flair for fotografering og så skal du kunne lide at tage del i erfaringsudvekslinger. Derudover skal du – hver gang du har gjort fangster med de nye Hansen agn, indtaste en fangstrapport på Fisk & Fri’s hjemmeside, så det er muligt at følge med i, hvad testfiskerne fanger.

I alt søger Hansen 25 dygtige fiskere fra hele landet, som vil være med til at udvikle og teste nye, spændende agn og være med til at sætte præg på det danske havørredfiskeri de næste mange år.

Hvis du bliver udvalgt som Pilot, får du med det samme en super lækker Pilot starpakke, med nogle utroligt spændende 2010 nyheder, som kan få dig i gang. Herefter vil du løbende modtage nye agn, til test og finpudsning – agn som kun Hansen Piloter får – før alle andre – hver måned!

Eneste krav er, at du sender en kort beskrivelse ind af dig selv og dit ørredfiskeri – med en håndfuld af dine bedste havørred billder. Teamet bag Hansen Lures vil så i samarbejde med Fisk & Fri udvælge de 25 Hansen Piloter. Send din Pilot ansøgning info@hansen-lures.com og fangster@fiskogfri.com med overskriften "Hansen Pilot" og vedhæft dine billeder som JPG i ca. 1Mb størrelse.

Følg med på www.hansen-lures.com og se mere om selve Hansen Pilot-projektet her.

    Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This