Sidste års Trollingskole var en kæmpe succes. På fire både i alt blev der fanget 29 laks og en havørred på fem kilo. To laks var over 13 kilo.

23.10.2011 – VIL DU GERNE LÆRE MERE om trollingfiskeri? Hvis ja – så er dette en unik mulighed. Per Sjøstrøm er en af landets førende trolling fiskere, og sammen med nogle af de allerskrappeste guider fra svenske Wildwater Fishing tilbyder de igen et femdages kursus for Fisk & Fri’s læsere. Kurset arrangeres i samarbejde med Penn, Abu Garcia og Garmin og det hele foregår på det hyggelige Hotelpension Verona, som Fisk & Fri besøger hvert år på vores årlige Bornholmer-udflugt for skribenterne.

Der skal trollingfiskes tre dage ombord på guidernes både og om aftenen står den på foredrag og undervisning. Den ene aften er der fokus på grejet, og næste aften bliver der gået i dybden med laksens vandringsruter. Der bliver rigelig med muligheder for at fange fisk, udveksle ideer og ikke mindst hygge sig. Det hele henvender sig til begyndere såvel som mere erfarne lystfiskere.

Kurset foregår fra lørdag den 10. marts til onsdag den 14. marts 2012. Prisen er på 4600 kroner for Fisk & Fri’s abonnenter og inkluderer: fire nætters ophold på Hotelpension Verona i Sandvig i dobbelt-værelse, forplejning, tre dages trollingfiskeri med professionelle guider, tre aftener med spændende fiskerelaterede foredrag samt masser af gode tips og ideer. Du kan booke og stille spørgsmål hos Nordbornholms Trolling v/Per Sjøstrøm på mobil 23 24 98 41 eller e-mail info@verona.dk. Der er plads til 16 personer og først til mølle princippet er gældende.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This