Henrik Qvirin Reiter fangede denne ydert velpropotionerede havørred på 5,7 kilo på et Fladbukken-gennemløbsblink.

18.4.2011 – HENRIK QVIRIN REITER fra Gentofte var sammen med sin kammerat Anders Skovbjerg Jensen taget på kystfiskeri med spinnegrejet nær Strandmøllen på den nordsjællandske kyst. Her fik Henrik en oplevelse han sent vil glemme.

– Vi ankom til Strandmøllen tidlig morgen, og på vej til pladsen så vi to fisk springe cirka 10 meter fra land, beretter Henrik. – Hurtigt fik vi rigget grejet til, jeg med gennemløbsblinket Fladbukken på 20 gram i farven sølv og grøn. Til trods for at vi havde set fisk springe skete der dog ikke noget to første timer. Omkring ti-tiden havde jeg en stor følger, og cirka endnu en halv time senere var der hug – desværre kun kortvarigt.

– Jeg besluttede mig at gå langs kysten og fiske. Det skulle hurtigt vise sig at være en god idé, for i det tredie kast fik jeg et kontakt hug umiddelbart efter et spinstop fem meter fra kysten. Jeg var straks klar over, at der var tale om en god fisk og en mulig personlig rekord, da fisken med det samme tog et udløb på 30 meter. Derfra styrede den mere eller mindre sjovet i 40 minutter med flere fornuftige udløb. Efter en utroligt fight, som jeg aldrig glemmer, kunne min kammerat Anders uden besvær nette fisken – 5,7 kilo havørred fordelt på 75 centimeter, slutter en emget glad Henrik!

Skulle du få lyst til at prøve Fladbukken, så har Fisk & Fri et godt abonnementstilbud på 5 blade og 4 Fladbukke for 269,- kroner.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This