Her ses Gert Ringsted med en rigtig flot og fed havørred på hele 6,5 kilo. 04-05-2008 – FOR 14. GANG i træk skulle en uges fiskeri tilbringes på Bornholm sammen med 4 andre ivrige lystfiskere, fortæller Gert Ringsted fra Struer. – Drømmen er altid at overliste en af de helt store overspringere. Vi har gennem tiderne fået mange fine af slagsen op til 4 kilo, men denne morgen var det en af de helt store, der faldt for den olivengrønne Gladsax wobler, fortsætter Gert Ringsted.

– Klokken seks om morgenen faldt hugget efter ganske få kast. Efter et langt kast og nogle hurtige indspinninger, efterfulgt af spinstop, kom hugget. Linen blev i selve hugget flået af hjulet, hvorefter fisken sprang ud af vandet måske 10 gange. Jeg holdte den hårdt og kunne efter noget sejtrækkeri endelig komme ind mod land. Der var lidt drama, da den besluttede at gå om bag en stor sten, men heldigvis blev linen ikke hægtet af og efter lidt tid var den så mør, at jeg kunne kane den ind og håndlande den med et fast greb om halen.

Min hidtil største havørred fra kysten var en realitet. Fisken blev vejet et par timer senere hos Sport Dress i Rønne til 6,5 kilo fordelt på blot 75 centimeter. Sikke en fisk!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This